Loading...

Sandton IJsselhotel

777 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 17, 2008

Sandton IJsselhotel Deventer, het meest sfeervolle hotel in Deventer

Het is puur genieten in het Sandton IJsselhotel in Deventer. Dit designhotel is gevestigd in een prachtig gerestaureerd 19e eeuws gebouw. Ooit heeft dit gebouw dienst gedaan als aanlegplaats voor zeehandelaren.

Vanuit het hotel, gelegen aan de IJssel, heeft u een fenomenaal uitzicht op de mooie en historische Hanzestad Deventer. De inrichting is modern en stijlvol, waarbij gebruik is gemaakt van de mooiste materialen. Een harmonieuze combinatie met het monumentale pand.

Tijdens de renovatie was het uitgangspunt niet om zoveel mogelijk kamers en zalen te bouwen, maar om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren. Het resultaat? Een rijksmonument met 29 royale kamers die zijn voorzien van alle moderne gemakken. In de moderne brasserie, welke is gesitueerd in het historische gedeelte van het hotel, kunt u genieten van een drankje, lunch of diner. Via het voetpontje, dat het gehele jaar af en aan vaart, staat u binnen twee minuten in de prachtige historische binnenstad van Deventer.

Puur genieten in het Sandton IJsselhotel Deventer
Het hotel beschikt over 29 royale hotelkamers, verschillende multifunctionele zalen en een uitstekend restaurant voor ontbijt, lunch of diner met uitzicht op de stad Deventer en de IJssel. Ook voor uw zakelijke bijeenkomst, vergadering, congres, productpresentatie of training biedt dit prachtige hotel met haar schitterende ligging een inspirerende omgeving. Het hotel is ook uitermate geschikt voor uw bruiloft. Als officiële trouwlocatie van de stad Deventer kunt u elkaar hier ook, zowel binnen als buiten, het ja-woord geven.

Loading...

Advertisement
to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...