Loading...

Eindhoven - Citybeacon in binnenstad

77 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Aug 24, 2016

Citybeacon levert een oplossing waarmee steden kunnen transformeren naar een Smart Society door de integrale inzet van connectiviteit, (veiligheids)camera’s, sensoren, een mobiele App en een interactief (open) platform.

25 fysieke objecten in het centrum van Eindhoven zullen eind dit jaar connectiviteit verzorgen (inzet van wifi, iBeacons en LoRa) en interactieve communicatie tussen overheid, burgers, bezoekers en MKB-ers mogelijk maken. Een cloud platform verzamelt de (open)data die wordt vergaard met milieu en bewegingssensoren in de zuilen. Een mobiele App zorgt ervoor dat de interactie locatie onafhankelijk is. Het open platform maakt nieuwe businessmodellen mogelijk waarvoor de samenwerking wordt gezocht met (lokale) ondernemers in Eindhoven en wordt ingehaakt op bijvoorbeeld connectiviteit, data verrijking, veiligheid, (interactieve) communicatie en gamification.

Dit fragment is onderdeel van de Smart City TV serie uitgezonden in 2016 op RTL7. Bekijk de volledige uitzending over Smart Economy op www.rtl.nl/smartcity.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...