Loading...

Hjertestarter - Demonstration af ZOLL AED Plus hjertestarter - www.hjertevagt.dk

34,870 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 10, 2012

Se video og læs mere om hjertestarter på
www.hjertevagt.dk

Red liv med hjertestarter
Hver anden time falder en dansker om med pludseligt hjertestop. Hurtig og rigtig førstehjælp indenfor få minutter er afgørende. Chancen for at overleve falder med 10% for hvert minut, der går uden førstehjælp. Hjerte-Lunge-Redning er vigtig førstehjælp, men den mest effektive behandling af hjertestop opnås, når god hjertemassage kombineres med brug af en hjertestarter.

I Danmark overlever kun ca. 10% et pludseligt hjertestop. Internationale undersøgelser viser, at hurtig indsats med hjertestarter kan øge overlevelsen til mere end 50%.

ZOLL AED Plus, er den eneste hjertestarter med indbygget REAL CPR Help®, som måler og registrerer hvordan du giver hjertemassage - og som giver dig aktiv feedback, der hjælper dig med at gøre det rigtigt. Meddelelser via lyd og billeder hjælper dig til at yde livreddende førstehjælp med selvtillid og overblik.

Hjerteforeningen og Sundhedsstyrelsen
ZOLL AED Plus hjertestarter anbefales af Hjerteforeningen, og efterlever samtidig alle Sundhedsstyrelsens krav og specifikationer til en hjertestarter.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...