Loading...

Slim elektrisch laden met minder infrastructuur | ENGIE Services

58 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 19, 2019

Om meer oplaadpunten toe te voegen aan het Outlook-gebouw, een kantoorgebouw beheerd door Schiphol Real Estate, heeft systeemintegrator ENGIE samen met haar partners EVBox en Smappee een unieke oplossing gerealiseerd: EV-laadstations met dynamische load balancing.
Voor meer informatie: https://www.engie-services.nl/nieuws/...

Microsoft-medewerkers die werken in The Outlook, een kantoorgebouw beheerd door Schiphol Real Estate, kunnen hun elektrische auto's opladen bij een van de 40 nieuwe oplaadpunten. Opvallend is dat de infrastructuur van het gebouw oorspronkelijk slechts 17 oplaadpunten ter beschikking stelde. Dankzij de slimme oplossing van technisch dienstverlener en energiebedrijf ENGIE, laadstationfabrikant EVBox en de aanbieder van slim opladen Smappee kan The Outlook nu 40 EV-laadpunten aanbieden in plaats van slechts 17, zonder dat de huidige infrastructuur hoeft te worden aangepast.

Over ENGIE Nederland
ENGIE Nederland is een services- en energiebedrijf dat de leiding neemt in duurzame verandering. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services (marktleider in technische dienstverlening) en ENGIE Energie. Als één ENGIE spelen wij op een verantwoorde manier in op maatschappelijke ontwikkelingen en banen we de weg voor een nieuwe, CO2-neutrale, duurzame en digitale generatie. Onze 6.200 medewerkers helpen bedrijven, instellingen en consumenten met slimme innovatieve technische oplossingen, integrale duurzame gebiedsontwikkeling, energiezuinige smart building oplossingen, en een betrouwbare opwekking en levering van groene energie. ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep met wereldwijd 160.000 medewerkers en een omzet van 60.6 miljard euro in 2018.
Meer informatie op www.engie-services.nl en www.engie-energie.nl.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...