Loading...

workshop KOSTUUMONTWERP - Zomeracademie 2012

700 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Feb 2, 2011

Zomeracademie : 16 tot 22 juli 2012
www.zomeracademie.be

De Zomeracademie is een artistiek gebeuren voor volwassenen die zich tijdens de zomer intensief willen bijscholen in een kunstdiscipline. In alle ateliers staan experiment en onderzoek centraal.

In het atelier kostuumontwerp maken we kostuums om in te bewegen, ontwerpen we objecten met een theatrale verschijning of geven we materialen vorm tot installaties (al dan niet in relatie tot het lichaam). Vertrekkend van de eigenschappen van vreemde materialen, ontwerpen we kostuums en objecten die naar performances en/of installaties leiden. We laten de naaimachine en de patroontekeningen links liggen en werken met vreemde materialen zoals non-wovens, schuimen, plastics en gebruiken haardrogers, transferpersen en/of printers om print, kleur en vouw aan ons ontwerp toe te voegen.

Mensen die graag met mode, kostuum en creatie bezig zijn kunnen in dit atelier volop hun drang tot uiting brengen. Van deelnemers wordt experimenteerdrang en speelsheid verwacht. Durven werken buiten de grenzen van het bekende is een absoluut pluspunt.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...