Loading...

Altijd maar in de friendszone, ik ben nooit het matras.

11,230 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 16, 2011

Download gratis de Succes met Vrouwen starterskit op: http://www.masterflirt.nl/starterskit
Verleid iedere vrouw met dit boek: http://www.masterflirt.nl/boek
Heb jij hier wat aan? Klik op Like en Abonneer. Zo help je je vrienden.

Lezersvraag van Mister X, over de vraag waarom hij altijd als slechts een vriend gezien wordt. Voor meer ga naar www.masterflirt.nl
Vrouwen maken duidelijk onderscheid tussen mannen waar ze graag mee praten en winkelen en mannen waar ze mee nar bed willen.
Als je te vaak in de "laten we maar vrienden blijven" zone komt, doe je iets verkeerd (tenminste als het bed of een relatie je doel is). Om als een aantrekkelijke man gezien te worden, dien je aantrekkelijk gedrag te laten zien, en dat is verassend genoeg niet het gedrag dat jij hebt aangeleerd van je mamma of de kleuterjuf.
MasterFlirt richt zich op aantrekkelijk gedrag, zodat je geen vrouwen meer hoeft te versieren maar ze als vanzelf naar je toe getrokken worden.
Aantrekkelijk gedrag leer je niet door een paar kunstjes te leren uitvoeren, dat zit stukken dieper en ontstaat door het juiste zelf- en wereldbeeld in je hoofd te prenten. Daarom zijn wij ook geen PUGs, maar coachen we jou visie en laten we je zien dat er alternatieven zijn in gedrag waar je zelf waarschijnlijk nog niet opgekomen bent.
Vrouwen versieren met MasterFlirt... koud kunstje...

Op het masterflirtkanaal vind je tips en how to's over hoe je met vrouwen om moet gaan. Denk aan versieren, flirten maar ook sex tips. Alles wat jou tot een aantrekkelijke en zelfverzekerde man maakt met nog meer succes met vrouwen.

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...