Loading...

Ухапшени пљачкаши банке

190,913 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 8, 2009

Брзом и ефикасном акцијом припадника Интервентне јединице 92 и криминалистичке полиције Полицијске управе за град Београд, непосредно након извршене пљачке "Про-кредит" банке у Новом Београду, лишени су слободе Екрем Карић (1988), Милош Војкић (1988) и Урош Пиперски (1989) сви из Београда.

Разбојници су, 3. јула, око 08,00 сати, ушли у просторије банке кроз полуотворен прозор са задње стране објекта и маскирани капуљачама и уз претњу оружјем, пре почетка рада са странкама, од радника експозитуре одузели новац у износу од 3.535 евра, 150 долара и 6.500 динара, након чега су се удаљили у непознатом правцу.

Приликом лишења слободе, у покушају бекства, полиција је код осумњичених пронашла две реплике пиштоља, целокупан износ новца, дуксерице са капуљачама, "фантомке" и рукавице, које су коришћене приликом извршења овог кривичног дела.

Осумњиченима је одређена мера задржавања до 48 сати, након чега ће, уз одговарајуће кривичне пријаве, бити приведени дежурном истражном судији Окружног суда у Београду.


Број: 320/09
4. јули 2009. године

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...