Loading...

#F8

Fast & Furious 8 - Officiële Trailer 2 (Universal Pictures) HD - UPInl

410,032 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 9, 2017

KOOP TICKETS: http://www.fastandfurious8.nl/showtimes/

Vanaf 13 april in de bioscoop, ook in IMAX.

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn, Brian en Mia met vervroegd pensioen zijn gegaan en de rest van de crew vrijgesproken is, lijken de leden van het team normale levens te leiden. Maar als een mysterieuze vrouw (Charlize Theron) Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven en hij degenen om zich heen bedriegt, wordt de hechte vriendschap van de groep op de proef gesteld.

Van de kust van Cuba, naar de straten van New York City, naar de ijsvlaktes van de arctische Barentszzee, moet onze elite-eenheid wederom plankgas de wereld rond om een anarchist te belemmeren in het ontketenen van wereldwijde chaos... En om de man die hen tot een familie maakte thuis te brengen.

In FAST & FURIOUS 8 wordt Vin Diesel bijgestaan door een terugkerende sterrencast die bestaat uit Dwayne Johnson, Jason Statham, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Elsa Pataky en Kurt Russell. Naast Charlize Theron verwelkomt de serie ook nieuwkomers Scott Eastwood en Helen Mirren. De film is geregisseerd door F. Gary Gray (Straight Outta Compton) en wederom geproduceerd door Neal H. Moritz, Michael Fottrell en Vin Diesel.

https://www.facebook.com/FastandFurio...
#F8

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...