Loading...

Mind Control Dr Rauni Leena Luukanen Kilde Part 1-7 NL ondertiteld

3,820 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 23, 2010

Issues of MindControl PART 1-7 - Dr. Rauni-Leena Luukanen Kilde - Nyhetsspeilet.no
http://www.youtube.com/watch?v=ztDjYW...

Microchip Mind Control,Implants And Cybernetics
http://www.whale.to/b/kilde.html
http://www.rense.com/general17/imp.htm

Doctor alleges plans underway to "Microchip" Newborns in U.S. and Europe
http://www.agoracosmopolitan.com/home...


Plannen onderweg om baby's in Europa en Verenigde Staten vanaf geboorte te chippen.

Vertaling uit The Canadian 8 januari 2007 rubriek Public Healthcare door Lucien Desjardins

In relatie tot het chippen van pasgeboren baby's beweert Dr. Kilde dat de Verenigde Staten in stilzwijgen en verborgenheid deze richting op beweegt.
Zij voegt hieraan toe dat in Zweden, 1e minister Olof Palme in 1973 al toestemming gaf om gevangen criminelen te voorzien van een chip. De voormalige directeur van Data Inspections, Jan Freese, onthulde eerder dat patiënten in de thuiszorg in de jaren '80 met een chip kregen.
Deze technologie is onthuld in het 1972:47 Swedish state report, Statens Officiella Utradninger.

Ben jij bereid om in een wereld te leven waar iedere pasgeboren baby gechipt wordt?
En sta je uiteindelijk toe dat iedere beweging getraceerd, opgenomen en opgeslagen wordt in een grote Big-Brother data bank?
Volgens een Fins artikel in een blad voor doktoren en medische studenten hebben we bijna geen tijd meer om het lot te veranderen van deze militaire en medische mind-control technologie om zo de toekomst van de menselijke vrijheid veilig te stellen.

Mensen met een geïmplanteerde chip kunnen overal gevolgd worden. Activiteit in de hersenen kan op afstand in de gaten gehouden worden door supercomputers en gemanipuleerd worden door wijziging in de frequenties. schreef Dr. Kilde. Gevangen, soldaten, geestelijk gehandicapten, fysiek gehandicapte kinderen, doven, blinden, homoseksuelen, alleenstaande vrouwen, bejaarden, scholieren en iedere andere marginale minderheidsgroep zijn een doelgroep voor geheime experimenten van de elite. De gepubliceerde experimenten op de gevangenen van Utah State Prison zijn schokkend voor iedere bewuste geest.
De huidige microchips functioneren door straling met een lage frequentie er op te richten. Met behulp van satellieten kan iedere persoon waar ook ter wereld opgespoord worden. Volgens Dr. Carl Sanders (uitvinder van intelligence-manned interface (IMI) biotic ) is deze techniek met implantaten getest in de Iraq oorlog.
Ook eerder tijdens de Vietnam oorlog zijn soldaten geïnjecteerd met een Rambo chip, die ontworpen was om de hoeveelheid adrenaline in het bloed te verhogen.
De 20 billion-bit/seconde supercomputers bij de U.S. National Security Agency (NSA) kunnen nu met een Remote Monitoring Systeem (RMS) zien en horen wat soldaten ervaren in het slagveld.

Wanneer een 5-micro millimeter microchip (de diameter van een haarvezel is 50 micro millimeter) geplaatst wordt op de optische zenuwen van het oog, kunnen neurologische impulsen (bevatten ervaringen, reuk, beelden en geluid) uit de hersenen van de geïmplanteerde persoon geanalyseerd worden, aldus Dr. Kilde.
Wanneer deze gegevens worden doorgegeven en opgeslagen in een computer kunnen deze impulsen weer teruggestuurd worden naar de persoon, die via de chip door de hersenen opnieuw alles kan ervaren. Met een RMS kunnen elektromagnetische boodschappen (gecodeerd als signalen) naar het zenuwstelsel verstuurd worden, waardoor de prestaties van de betreffende persoon positief of negatief beïnvloed kunnen worden. Op afstand kunnen bij 'gezonde' personen hallucinaties en stemmen in het hoofd gebracht worden.

Iedere gedachte, reaktie, geluid en visuele waarneming veroorzaakt een bepaald neurologisch patroonprofiel in de hersenen en de magnetische velden, die nu gedecodeerd kunnen worden naar gedachten, beelden en stemmen. voegt Dr. Kilde toe. Elektromagnetische stimulatie kan hierdoor een verandering veroorzaken in iemands hersengolven en hierdoor spieren beïnvloeden wat kan resulteren in bijvoorbeeld pijnlijke spierkrampen.

http://hetuurvandewaarheid.wordpress....
http://billcooper.come2me.nl/
http://www.youtube.com/user/hetuurvan...

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...