Loading...

Tenk.rs - borba tenkova

11,626 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 30, 2013

Borba tenkova

World of Tanks je masivna onlajn igra sa puno igrača, bazirana na timovima posvećena tenkovskom ratovanju sredinom 20. veka.Uključite se u epske tenkovske bitke rame uz rame sa ostalim ljubiteljima čeličnih zveri do pobede i do totalne svetske dominacije!

Napredan sistem unapređivanja i razvijanja dozvoljava da se isprobaju vozila i oružija predstavljena u igri.Nije bitno da li volite da iscrpite svoje protivnike sa brzim i okretnim lakim tenkovima, da prodrete duboko iza neprijateljskih linija sa svestranim srednjim tenkovima ili da koristite snagu teških tenkova da slomite protivnika. Budite podrška na koju ceo tim može da se osloni koristeći brutalnu snagu artiljerije ili preciznost i nevidljivost lovca tenkova. Svaki tenk je veoma opasno oružije kada je u rukama pravog tenkovskog asa!

Potrebno je mnogo više nego biti dobar komandir tenka da bi se osvojila pobeda. U World of Tanks igri sve se temelji na timskom radu. Pobeda se može postići samo uz pomoć udruženih napora celog tima, pri čemu svaki igrač mora da ispuni svoju ulogu na bojnom polju.

O svemu više pogledati na http://worldoftanks.rs

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...