Loading...

Žene sa Dedinja (početak druge epizode) [HD]

191,963 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 24, 2009

Žene sa Dedinja / Gooische Vrouwen

Izvršni producent: Goran Stamenković
Izvršni producenti: Iva Đurković, Balša Đogo
U gl. ulogama: Dragan Mićanović, Anđelka Stević,
Scenario: Linda de Mol, Frank Houtappels, Steven R. The, Simone Wiegel, Carolien Zilverberg, Jetske Vulsma, Biljana Maksić (adaptacija)
Režija: Dušan Lazarević

Sinopsis:

Scenario domaće verzije popularne serije je u potpunosti adaptirana strana serija. I u našoj verziji, njih četiri vole, pate, spletkare, varaju, lažu i pokušavaju da pronađu način kako treba da žive da bi bile srećne.

Čarna je glamurozna, Klara žena od karijere, Valerija puna topline, a Alisa talentovana. Priča počinje kada se Čarna doseli u rezidencijalni deo Beograda. Ona je supruga poznatog pevača Martina, popularnog u svim zemljama bivše Jugoslavije. Njegovi tiraži su astronomski i on zauzima prvo mesto na svim top listama.

U početku, komšiluk nije spreman da prihvati stanare, nove, velelepne kuće, ali, vreme čini svoje i Čarna postaje najbolja prijateljica sa Valerijom, Klarom i Alisom. Naizgled idiličan život, materijalno obezbeđenih žena, krije mnoge tajne: ucene, seksualne afere, pranje novca, lažno očinstvo, varanje u kockarnici, pokušaj ubistva i leš u Čarninoj bašti.

Sve tajne zna njihov zajednički psihoanalitičar Dr Rosi i njegova prepredena mlada ljubavnica koja je prvo Alisina, a potom i Čarnina kućna pomoćnica. Uzroci većine problema u Čarninoj opsesivnoj potrebi da ima dete, Klarinoj želji da na bilo koji način stigne do novca posle smrti svog muža, Valerijinim kompleksima niže vrednosti i Alisinoj zavisnosti od seksa.

Udaljene od socijalnih problema, razmažene junakinje ove serije su moderne, senzualne i posvećene težnji da otkriju život koji bi ispunio praznine u njihovim životima, koje nadoknađuju porocima.

Izabrani događaji iz njihovog života osvetljavaju sudbinu društva u kojem se kreću, zaboravljajući da se može verovati u stvari koje nisi video, ni dodirnuo. Ova serija je neobična jer eksplicitno govori o mnogim temama koje do sada nisu tretirane u serijskim programima uopšte.

Serija "Žene sa Dedinja" je snimana kamerom HDW-790P, sa celokupnom pratećom opremom poslednje generacije, koju je obezbedila kuća "Emotion movies" za potrebe snimanja serije.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...