Loading...

Hi The Pickup #1: Lil Kleine, Ronnie Flex & Ares (prod. Ramiks)

716,787 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 10, 2014

Ga voor de audio, alle teasers, behind the scenes, interviews, foto's en meer naar http://bit.ly/HiThePickup_YT

De komende maanden gaan we samen met Hi op roadtrip. In de Hi The Pickup sessies stappen de tofste combinaties van artiesten bij Mr. Hi, Uriah Arnhem, in een grote Amerikaanse pickup voor een keiharde sessie.

Elke drie weken kiezen de artiesten uit een serie unieke beats van dé producers van dit moment hun favoriete productie, om deze in onze klassieke GMC Sierra helemaal kapot te rappen. IN de auto ja, die is omgebouwd tot mobiele studio. De track wordt afgemixt en is nu ook te beluisteren op Spotify: http://bit.ly/HiThePickup_YT

In de eerste aflevering van Hi The Pickup stappen young guns Ronnie Flex, Lil Kleine en Ares bij Uriah in de wagen. Ze kozen voor hun sessie een beat van Groninger Ramiks. Oh en Idaly stapte ook in, misschien zie je hem nog wel in een volgende sessie.

Ronnie de flexgod uit Capelle ken je natuurlijk van zijn hits met Yellow Claw en Mr. Polska. Maar ook zijn baanbrekende werk met de interactieve video voor Pocahontas moet je hebben gezien. Samen met producer Boaz van de Beatz werkt hij aan zijn debuutalbum.

Amsterdammer Lil Kleine bracht in 2012 zijn EP Tuig van de Richel uit. Hij scoorde vorig jaar een hit met Verliefd op je Moeder, tourde met zijn mentor Lange Frans en stond op de remix van SBMG's Oeh Na Na en het album Retro van topproducer Reverse.

Ares uit het Brabantse Oosterhout werd in 2012 tweede bij BNN's talentenprogramma The Next MC, tekende vorig jaar bij Top Notch en bracht hier zijn zelfgeproduceerde EP's 100.000 Plekken en Pirouette uit. Op 3 oktober verschijnt zijn debuutalbum Road Trip.

VIDEO CREDITS: http://venour.com/


https://twitter.com/RonnieFlex2907
https://twitter.com/lilkleine
https://twitter.com/ares__mc
https://twitter.com/ramiks
http://1beat4jayz.com/

http://www.top-notch.nl/

Ga voor alle teasers, behind the scenes, interviews, foto's en meer naar http://www.hi.nl/thepickup

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...