Loading...

Demokrate obeležile Đurđevdan: Nikada nećemo odustati od budućnosti

150 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 6, 2017

(Paraćin, 6. maja 2017) Slava Demokratske stranke – Đurđevdan, obeležava se u opštinama i gradovima širom Srbije. Centralna proslava stranačke slave obeležena je u Paraćinu. Domaćin slave bio je predsednik opštine Paraćin i predsednik opštinskog odbora DS-a Saša Paunović.

U prisustvu članova Predsedništva Demokratske stranke, funkcionera i članova stranke iz cele Srbije predsednik Demokratske stranke Dragan Šutanovac čestitao je svim demokratkinjama i demokratama stranačku slavu.

„Kada su osnivači Demokratske stranke odlučivali o slavi, birali su sveca koji je oličenje upornosti, hrabrosti, vere i izdržljivosti i upravo je to ono što odlikuje Demokrate sve ovo vreme i ono što je potrebno danas u Srbiji kako bismo uspeli da se izborimo ne samo sa aždajama sa kojima se borio Sveti Đorđe, već sa svim onim aždajama koje u svakodnevnom životu susrećemo.“ – izjavio je Dragan Šutanovac.

„Kada je Demokratska stranka pre 27 godina obnovljena, Desimir Tošić je rekao da je to nova nada za Srbiju i nova nada za budućnost. Kada pogledate unazad tih 27 godina ne postoji ništa dobro što je učinjeno u Srbiji, a da nisu vodile Demokrate. Zoran Đinđić je rekao da će jednoga dana demokrate doneti sve što je dobro u Srbiji. To je naš posao i danas sa još većom verom možemo da damo doprinos da Srbija bude uređena, moderna zemlja koja poštuje svoju tradiciju. Zato sam rekao da Srbija treba da bude zemlja tradicije uz poštovanje i šajkače ali i modernizacije. Na taj način će Demokrate voditi našu zemlju, usavršavati način života i omogućavati da život bude na prvom mestu.“ – izjavio je Dragan Šutanovac, predsednik Demokratske stranke.

Informativna služba DS

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...