Loading...

Csongrádban a rendőrség választotta szét a gárdistákat és a retkeket (2011-02-12)

47,039 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Feb 13, 2011

Cikkajánló - http://kuruc.info/r/2/74229/ - Lak és a cigánybűnözők

Comments • 31

Péter Nagy
lol mennyi zsido bérenc pofázik irogat itt tiszta poén
MrOlaci
Lol menyi faszopó népművészeti agyag edény De hát csak ennyit tudnak a kedves urak össze uszítják a népet  fajhoz kötve ma a cigányok holnap a zsidók az után a tótok és így tovább barmok  Ők meg jót nevetnek a markukban hisz sikerült már megint OSZD MEG ÉS URALKODJ  MI,    TI     borom magyar mint a birkák hisz így hívnak minket,titeket egész Európában és már be is vettétek,vettük mert ilyen barmok vagytok  JA ha csak a cigány lopna Magyarországon és a nagyok nem a világ leggazdagabb ország volna a mi kis gyönyörű hazánk barmok!!!!!!!!!!!!!!!  nem védem a cigányt de nem min faszopó  Tisztelettel uraim csak bátran és névvel Ökrös László  :)  ezt hívják a mi országunkban gerincnek balfékek!!!
View reply
Hide replies
periksz emzé
Az a baj, hogy ennek a tényleges vesztesei a cigányok lesznek. A zsidó terrorista világhatalomra törekszik, a pénzügyi és a média szektort csaknem 100%ban uralja. Az ilyen fasztalicska fajvédő szolgálatokkal, mint a tasz ártanak a cigányoknak mint használnak. A jogaikra megtanítják, de a kötelezettségeikre nem, az valahol kimarad. Ki fogja megvédeni őket a népharagjától, ha elszakad a húr. Mit fog tenni a sok ultra-szélsőbal liberális fittyfasz, ha elszakad a cérna, és létrejön egy 1956-hoz hasonló helyzet? Én már látom előre, hogy a nagy védenceiket hagyják a bajban, mert a szart megkeverték, és az ilyen tasz-os díszköcsögök elhúznak a náthás picsába, mert a talaj túl forró lett nekik.
Simoncsi
Miért kell ezeket a retkeket védeni? Amikor agyonverték szerencsétlen tanárt a kislánya szeme láttára akkor nem volt egy rendőr se.... Amikor biciklis nőket kell baszogatni a világítás miatt akkor kurva kemények a rendőrök, 3-an, egy 40 éves nő ellen. De érdekes módon a lesötétített Audikat, amiben méretes emberkék ülnek annak a közelébe nem mernek menni. Nagy rakás fos az összes!
WolfRock89
Ööö észrevetted, hogy a Fidesz van kormányon? Akkor nem értem a kommentedet: '"A Jobbik támadja egyedül és kizárólag a zsidó gyarmatosítókat," Mesélj, hogyan támadja ? Hány bank lett kiűzve, hány multi lett felgyújtva, hány zsidó lett elítélve stb ? Jah a szebb jövőt,de nem nekünkm magyaroknak az biztos.' Mintha bármi beleszólása lenne a Jobbiknak. Ezek a szarháziak minden javaslatot visszautasítanak, csak hogy mutassák ki a jani,max majd ők is kitalálják újra, és úgy szavazzák meg.
greatest2002
@SuperiorHuns WHO ARE YOU TALKING TO?YOU PIECE OF SHIT. DE ISMERI A NAGY VILAG A MAGYAROKAT,MIKOR AZ EGESZ VILAG LATTA HALLHATTA GYURCSANYT HOGY ELISMERTE HOGY SZETLOPTAK AZ ORSZAGOT,ERRE BUSZKE LEHETSZ,GO THE FUCK BACK WHERE YOU CRAWLED OUT,STOP BEING AN' ASS.
SuperiorHuns
@barnaba87 AND I THINK 3-HUNGARIAN CAN DESTROY 10-ISRAELI FUCKING JEWS ONLY AT 5-MINUTES. DON'T YOU KNOW THE HUNS ? YOU MUST BE AN IDIOT ! LEARN HISTORY BEFORE YOU OPEN YOUR SHITLOADED FUCKING MOUTH ! ISRAEL IS A NAZI COUNTRY ! SO: FUCK THE NAZI ISRAEL ! DIE ISRAEL ! ! AUSWITZ WILL BE REOPENED SOON ! YOU ALLREADY USKED FOR IT DURING THE YEARS BY YOUR ATTITUDE TO THE WORLD ! THE TIME IS CLOSE ! SAY BYE TO YOUR HURE MOM !
bethonn
@barnaba87 They arent guard members.They are ptoresting against gipsycriminal.
bethonn
Te egész nap a gép előtt ülsz és kommentelgetsz ?
bethonn
Hát persze, mi más lehetnék ? Amúgy hogy jön ide posta imre?
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...