Loading...

Uw Huis Kopen Met Een Garantiemakelaars Aankoopmakelaar

2,320 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 8, 2011

http://www.garantiemakelaars.nl/huis-...

Op zoek naar een huis? Een hele klus! Want hoe vindt u nou een huis dat voldoet aan alle verwachtingen, tegen de juiste prijs.

Hierbij biedt de Garantiemakelaar uitkomst.

Fase 1: Voorbereiding en Zoeken.
Doordat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op de lokale huizenmarkt en beschikken over een uitgebreid netwerk, kunnen we zelfs woningen aandragen die bijvoorbeeld in de stille verkoop staan of nog niet eens op de markt zijn.

Tijdens onze vrijblijvende inschrijving wordt uw woonprofiel vastgelegd, het aankooptraject toegelicht en worden de financiële mogelijkheden besproken. Zo weet u exact wat wij voor u gaan doen en wat uw bestedingsruimte is.

Fase 2: Bezichtigen en Vergelijken.
Heeft u een geschikte woning gevonden en wilt u deze bekijken, dan plannen wij een bezichtiging wanneer u dit schikt. Ook als dit 's avonds of op een zaterdag is.

Tijdens de bezichtiging ondersteunen wij u graag bij de beoordeling van het huis. We bekijken de visuele onderhoudsstaat van het huis en de woning wordt vergeleken met andere te koop staande woningen in de omgeving. Zo weet u of de vraagprijs een realistische vraagprijs is.

Fase 3: Onderzoek en Onderhandelen.
Heeft u uw ideale huis gevonden? Dan gaat uw Garantiemakelaars aankoopmakelaar aan de slag. We kijken naar recent verkochte vergelijkbare woningen, winnen informatie in over de onderhoudsstaat en zullen wanneer nodig een kadastraal bodemonderzoek of bouwtechnisch onderzoek laten uitvoeren om alle onaangename verrassingen te voorkomen.

Aan de hand dit gedegen vooronderzoek wordt getoetst wat de werkelijke waarde is van het door u gewenste huis. En door een realistische kijk en een rationele benadering wordt samen met u de juiste onderhandelingsstrategie bepaalt, om zo het beste resultaat te behalen.

Fase 4: Overdracht en Na de verkoop
Wanneer u uw huis heeft gekocht, zorgen wij voor een correcte en vlotte afhandeling. Zodat oplevering, overdracht en juridische afhandeling optimaal verlopen.

Wij controleren of maken voor u het koopcontract, waarbij we pas tevreden zijn als u ook tevreden bent. Daarom staan we ook na de aankoop van uw woning voor u klaar.

Meer weten? Zoek uw Garantiemakelaar in de buurt: http://www.garantiemakelaars.nl/vesti...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...