Upload

Loading...

Universal Robots - Danske robotter

6,711

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Mar 9, 2011

Danske robotter
Universal Robots er en dansk robotvirksomhed, der udvikler og sælger robotarme, der let og enkelt kan automatisere og effektivisere kedelige, monotone og opslidende processer i industrien. Robotten hurtigt omstilles til andre opgaver, og dermed matcher den i høj grad de fleste behov i danske industri- og produktionsvirksomheder.

Universal Robots robotter indgår i produktionen fra dag ét
Med en vægt på knap 18 kilo kan Universal Robots robotarm let flyttes rundt, og den brugervenlige software gør det nemt for medarbejderne selv at omstille robotten til nye opgaver. Universal Robots har udviklet robotten ud fra den tanke, at den skal skabe værdi så hurtigt som muligt. Derfor kan den indgå i produktionen fra dag et -- uden besværlig opstilling eller installation! Med den medfølgende brugervenlige software kan robotarmen være i drift på få minutter. Universal Robots robotarm må i henhold til gældende regler være i drift uden afskærmning.

Salgschef Thomas Visti Universal Robots siger;
"Vi glæder os til at samarbejde med LT Automation om at optimere produktionen i endnu flere danske produktionsvirksomheder. Slutbrugerne vil få en værdifuld rådgivning i automation baseret på LT Automations 15 års erfaring med området, samtidig med, at de vil få løsninger, der hurtigt tjener sig selv hjem, fordi de er baseret på Universal Robots' fleksible, prisgunstige robotter."

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...