Loading...

Parody Si Doel The Movie, Gara - gara Tik Tok

1,630 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 21, 2018

Nyuwun pangapurane sing akeh ya rek,
Bukan bermaksud ngino,ngilokno utowo nyepeleke hasil karyane wong,
aku sengaja gawe parody video iki cuman kanggo lucu-lucuan utowo hiburan,lan sing paling utama aku ya lagi belajar editing.
monggo konco-konco paringi kritik lan saran kanggo videoku cek tambah apik,maklum pemula dadi ketok mekso banget wkwkwkwk , yen pengen eroh video asline ( Si Doel The Movie )
langsung nang kene wae

- https://www.youtube.com/watch?v=H1B6c...


Oh iya ojok lali rek, tanggal 2 Agustus 2018 delok pileme bang doel nang bioskop kesayanganmu ya,
sing jomblo ndang golek pasangan cek ga tambah ngenes :D

sing pengen tambah seduluran karo aku, langsung hubungi wae sosmedku

Creative

Instagram : @ikikmekitik
Twitter : @ikikmekitik

Make up

Instagram : @elyaneora7

Matur Suwun :D

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...