Loading...

Приоритет Владе борба против криминала и корупције

1,474 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Apr 1, 2011

Заменик председника Владе Србије и министар унутрашњих послова Ивица Дачић изјавио је данас да у приоритете Владе спада и борба против највећих безбедносних изазова -- организованог криминала и корупције.
Дачић је на предавању на тему "Унутрашња безбедност Републике Србије", које је одржао полазницима Школе националне одбране, нагласио да је борба против криминала и корупције значајна за грађане, али и за наставак европских интеграција наше земље.

Заменик председника Владе је истакао да су МУП и полиција у прошлој години постигли значајне резултате у сузбијању организованог криминала, корупције и илегалне трговине наркотицима.

Према његовим речима, у тим акцијама МУП и полиција одлично сарађују са Министарством одбране, Војском Србије, Саветом за националну безбедност, као и са осталим безбедносним службама.

Он је изразио очекивање да ће ускоро бити потписан безбедносни споразум са Европском унијом чиме ће бити омогућено да припадници војске и полиције учествују у мировним мисијама ЕУ.

Припадници МУП-а тренутно су ангажовани у две мировне мисије Уједињених нација -- у Либерији и на Хаитију, навео је Дачић и напоменуо да су они на Хаитију обезбеђивали шефове мисија који су посећивали ту земљу.

Заменик председника Владе је изразио уверење да ће припадници МУП-а у мировним мисијама ЕУ још једном доказати да могу да се снађу у свим ситуацијама.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...