Loading...

changes to the valley

27 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 5, 2012

The top part of the valley had an ugly metal railing and dangerous
steep slopes. The ground was muddy and covered in rotting leaves and
dead grass. We replaced the metal railing with a wooden fence and put
in bank supports to make a path along the top. The fresh healthy grass
gives the site a much more appealing look. Connifer walk was extremely
cluttered and had an abandoned feel to it. Trees were unable to grow
properly and litter covered the ground. We planted connifers down the
left side to improve security and drainage. Clearing out deadwood has
enabled the remaining trees to flourish. The daffodils look beautiful
in the spring. The entrance was overgrown and did not look inviting. We
made the steps down more gradual and planted both sides with attractive
bushes and flowers.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...