Loading...

SD. Uppsala (5 Juni 2011)

12,273 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 5, 2011

Ett litet klipp efter SD's demonstration i Uppsala där de får polisskydd ifrån centrum.

Youtube dämpade kvaliteten på klippen men jag orkar inte bry mig.

Comments • 64

jan erberg
wäääääääääää wääääääääääää folk tycker inte som mig
Niklas Rogling
Älskar att de ropar inga nazister på våra gator häckar de möte vara gamla folk tanke på att alla som är nazist nu kallas ny nazister
johan hydling
hahahhahahah "åk hem till gimo era bönder" xD
Erik sund
Så imkompetenta personer som mot demostrerar. De vet inte ens vad SD och deras politik står för....
Supersheriffen
Vi behöver ryska kravallpoliser i sverige...
AtrumMixer
"Vi svenskar tvingar kyrkan inviga homopar. Hur ofta får fundamentalister bestämma här?" Precis. Så länge svenskar existerar och föds upp med mänskliga ideal. Det har ändrats. Och det som ändras i grunden tar det ca 30 år för att synas.
AtrumMixer
Jag skulle vilja få beskrivet vad du menar med att muslimer som kommer hit oftast väljer ett passivt religionsutövande. Varför byggs det då ett så enormt stort antal moskéer i Europa? Propagandan står media för. Och du har fallit för den som ett kvastskaft. Vad säger du tex om att så många muslimer gillar Mein Kampf och Hitler? Jag har ställt den frågan så många gånger, men aldrig fått svar. Oroar det inte dig att islam är så pass likt nazismen?
Rhubarf
@AtrumMixer Populism.
Rhubarf
@AtrumMixer Vi svenskar tvingar kyrkan inviga homopar. Hur ofta får fundamentalister bestämma här? Speciellt över demokratin eller friheten? Muslimerna som kommer hit väljer oftast ett mycket mer passivt religionsutövande. Seriöst, du kör propaganda och skitsnack sen påstår du att SD väljare som går på det du skriver inte har lägre IQ. Jag garvar.
AtrumMixer
Sveriges ateism är självorsakad. Svenskar väljer att vara troende eller inte. Dessa muslimer ställer till med enorma skador redan nu. Läser du som sagt innan, nyheterna? Det allra vanligaste mönstret i historien där länder haft problem med Islam, är att dom håller sig mer eller mindre på mattan, tills dom är i majoritet. Då går helvetet lös och ingen skonas. Och allra minst skonas småflickor och kvinnor. Det är vad som oroar mig mest idag. Kvinnornas säkerhet i landet. För jag klarar mig själv.
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...