Loading...

Eliza Dushku për Shqipërinë - Vizion Plus - News - Lajme

10,632 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 9, 2012

"E dashur Shqipëri. Kam qene gjithnjë kurioze dhe e hipnotizuar nga misteret e tua. Unë jam një shqiptare e Amerikës nga Bostoni. Gjyshërit e mi migruan në Amerikë në vitet 1940 dhe u larguan nga kjo jetë përpara se unë të lindja. Babai im më ka mësuar të jem krenare për gjakun tim shqiptar dhe tani është koha për mua që të zbulojë përse-ne". Me këto fjale e nis dokumentarin e saj nen titullin "E dashur Shqipëri" aktorja e famshme hollivudiane por me origjine shqiptare Eliza Dushku, një dokumentar qe synon ta beje Shqipërinë një vend edhe me atraktiv për te huajt. Dokumentari është një përmbledhje e shkurtër e udhëtimit te saj ne Shqipëri, ne disa qytete kryesore si Berati, Gjirokastra, Vlora, Saranda etj. Ne te janë pasqyruar vizitat e saj ne manastire, ne plazhet e mrekullueshme te Shqipërisë por edhe takimet me njerëzit e thjeshte apo dreka me miqtë. Dokumentari prezantues për vendin tone, mbyllet me mesazhin e krenarisë për Shqipërinë, momentin kur aktorja ka marre pasaportën shqiptare, duke u bere zyrtarisht ambasadorja e vendit tone ne mbare boten.

"Dear Albania. I was always curious and fascinated by the mysteries of your. I am an Albanian American from Boston. My grandparents migrated to America in the years 1940 and left this life before I birth. My father taught me to be proud of my Albanian blood and now it's time for me to discover why-we ". With these words of her documentary begins under the title "Dear Albania" famous Hollywood actress, but Eliza Dushku Albanian origin, a documentary that aims to make Albania an attractive place with strangers. The documentary is a brief summary of her trip to Albania, in some major cities like Berat, Gjirokastra, Vlora, Saranda, etc.. Are reflected in her visits to monasteries, the wonderful beaches of Albania but also encounters with ordinary people or lunch with friends. Documentary presenter for our country, closes with the message of pride for Albania, the moment when the actress has received Albanian passport, officially becoming the ambassador of our country worldwide.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...