Loading...

Cooperative Learning DOUBLE CIRCLE

21,369 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 19, 2010

Filmen viser Cooperative Learning (CL) i praksis og skildrer en konkret struktur anvendt i engelskundervisningen i en 9. klasse på en almindelig dansk folkeskole. Strukturer og SPIL-principperne, som er bærende for de enkelte strukturer, er ikke fag-specifikke. Strukturerne kan i princippet anvendes i alle fag, i al undervisning.
Filmen er dels tænkt som praktisk og konkret 'hands-on' indføring i anvendelsen af CL i undervisningen; dels er den også tænkt som materiale, der kan være oplysende og genstand for pædagogiske diskussioner, idet de også peger på nogle af de muligheder og udfordringer for lærere, som CL indebærer.
Strukturen DOUBLE CIRCLE er fra bogen Cooperative Learning af Spencer Kagan og Jette Stenlev. Kagan Cooperative Learning bygger på et social-konstruktivistisk læringssyn og omfatter et kompleks af undervisningsstrategier.
Filmen er finansieret af Undervisningsministeriets Tips- og lottomidler, og samarbejdet bag produktionen har involveret såvel læreruddanelse (UCC -- Blaagaard/KDAS), folkeskoler, firmaet 'Cooperative Learning' samt Filmkompagniet som producent.
Se mere på www.cooperativelearning.dk og www.filmkompagniet.dk

Comments are turned off
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...