Loading...

Min Ponny tömkörs!

482 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 8, 2010

Jag och Micky tömkör Min Ponny, men som sagt.. han e lite busig den lille rackar'n!

Comments • 4

ripadalsramona
@MexoPexo Många hästar får bakslag o ska göra allt tvärt emot än vad man säger men börjar jag skälla på honom här o ger honom en uppläxning, hur tusan vill du då att hästen ska lite på mig när jag väl drar fram vagnen?Jag tror på att vänta ut problemet,när hästen lyder igen och lyssnar på mig då är jag klar och då har jag slutat när det gått som bäst! o så jädrans dåligt jobb kan jag inte göra, som 2011 blev sverges 2:a vinstrikaste ponnykusk av alla i landet.. 
ripadalsramona
men herregud! Detta är inte första gången som jag kör in en häst och verkligen inte sista heller då fler har blivit inkörda efter detta... Alla gör på sina vis och såhär gör jag! Jag tror inte på att bestraffa hästen.. Han har skött sig exemplariskt innan videoklippet men jag väljer att tömköra lite extra innan vagnen kommer på för att jag vill vara säker på att jag kan klara av att lägga på vagnen. Då jag är helt själv när jag kör in hästar.
ripadalsramona
han förstår gott och väl, hamnade bara i ett litet bakslag, en riktigt bestämd hingst med andra ord.... gången efter hade vi vagnen på och då skötte han sig exemplariskt vilket han gjort alla gångerna efter det också.
annienarv
du har inte funderat på att ha en ledare när du börjar lära honom att tömköra? Stackarn förstår ju inte...
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...