Loading...

Danmarks Rostadion - Fremtiden tegnes nu...

1,662 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 9, 2016

Følg byggeriet og opgraderingen af Danmarks Rostadion på http://www.danmarksrostadion.dk

Fonden Danmarks Rostadion er etableret for at udvikle Danmarks Rostadion ved Bagsværd Sø til glæde og gavn for idrætten og for områdets mange brugere.

Fonden er stiftet af Københavns Kommune, Gladsaxe Kommune og Lyngby-Taarbæk Kommune og Team Danmark.

Stifterne af Fonden Danmarks Rostadion har samarbejdet om at skabe rammerne for en større opgradering af Danmarks Rostadion på Bagsværd Sø. Projektet omfatter en forlængelse af robanen i søen, en landskabsbearbejdning i søens østlige og vestlige ende samt en om- og nybygning af Rocentret på Skovalléen 40.

Den A.P. Møllerske Støttefond har støttet projektet med 50 mio. kroner.

Fonden formål er at opgradere, renovere og herefter fastholde faciliteterne på Bagsværd Rostadion i international standard for derved at højne det sportslige niveau inden for roning og kano- og kajak for såvel eliteidrætsudøvere som motionister, herunder både børn og voksne.

Modernisering og udvikling af Danmarks Rostadion skal åbne op for fleksibel udnyttelse af faciliteterne, og det er ønsket at området skal understøtte at forskellige aktiviteter og initiativer kan spille sammen på nye måder. Kort sagt skal Bagsværd Sø og området omkring søen være et levende bevis på, hvordan man tilgodeser den professionelle idræt og breddeidrætten og samtidig skaber en rigdom af rekreative muligheder for en lang række øvrige brugere. Alt sammen i skånsom og respektfuld balance med naturen.

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...