Loading...

Balša Božović, Beograd u haosu, izbori jedino rešenje

110 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 7, 2017

Gradski odbornici Skupštine grada Beograda Balša Božović i Zoran Alimpić izjavili su da je današnje otkazivanje sednice Skupštine Grada zbog nedostatka kvoruma nova potvrda haosa koji vlada u redovima vladajuće većine.

„Nikada se nije dogodilo u gradu Beogradu da Skupština grada bude zakazana a da odbornici većine ne dođu na tu sednicu. U pitanju je jedan veliki haos koji je Aleksandar Vučić ostavio iza sebe time što je smenio gradonačelnika Sinišu Malog u javnosti, a ostavio još goreg Gorana Vesića da upravlja sistemom koji apsolutno više ne postoji. Oni nemaju ni kredibilitet, ni autoritet, da vladaju kako Skupštinom grada tako ni gradskom upravom.“ – izjavio je šef odborničke grupe DS u Gradu Beogradu Balša Božović.

Božović je naglasio da su se nekada gradili mostovi, bulevari, škole, bolnice, da je grad bio čist, a zelene površine su bile uređene.

„Danas od svih najavljenih obećanja SNS i njihovih čelnika, imamo jednu fontanu od 1.8 miliona evra i nekoliko sređenih fasada. To je nedovoljno da bi Beograd bio centar razvoja jugoistočne Evrope i smatram da je veoma važno da se što pre raspišu izbori i da ova pogubna vlast ode u istoriju.“ – izjavio je Božović.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...