Loading...

Szabó: azért kell az új "Fidesz-bíróság", mert még többet akarnak lopni

164 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 7, 2018

"Orbán új terve: betiltani minden nekik nem tetsző tüntetést, és létrehozni a Fidesz házibíróságát.
Trócsányi László miniszter és Kocsis Máté frakcióvezető szerint a kormánynak rendkívül fontos az „otthon szentségének” védelme. Ezzel teljesen egyetértek. Ehhez viszont semmi szükség az alaptörvény módosítására. Elég, ha Orbán Viktor és a családokért aggódó kormánya nem ad ki olyan aljas megrendeléseket a gátlástalan lakájmédiának, hogy drónnal figyeljék meg Vona Gábor kertjükben játszó gyerekét vagy éppen kamerázzanak be Juhász Péter lakásának ablakán.
A kormány persze megint hazudik. Az alaptörvény legújabb módosításával be akarnak tiltani minden nekik nem tetsző tüntetést pl. Orbán vagy Matolcsy háza előtt.
Többek között erről beszéltem tegnapi felszólalásomban. De az igazi biztosítékot az verte ki a fideszeseknél, amikor arról beszéltem, hogy pontosan tudjuk, hogy azért akarják létrehozni az új „Fidesz-bíróságot”, hogy bosszút álljanak a még független igazságszolgáltatáson, és szabadon lophassák az uniós forrásokat! De ez nem fog menni, azt megígérjük! Magyarországból nem lesz Észak-Korea!" - Szabó Tímea

👉https://parbeszedmagyarorszagert.hu/h...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...