Loading...

#PåÄventyrMedMitsubishi

PÅ ÄVENTYR MED Niklas Ekstedt och Mitsubishi Motors

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 18, 2019

Vinn ett äventyr tillsammans med en av Mitsubishis ambassadörer!

För Mitsubishi finns alltid äventyret runt hörnet. Tillsammans med våra äventyrslystna och naturälskande ambassadörer – Renata Chlumska, Ola Skinnarmo, Petter Alexis Askergren och Niklas Ekstedt, har du chans att upptäcka naturen och låta dig inspireras eller utmanas.

På äventyr med Mitsubishis pågår fram till och med december 2019. En tävling där du har chansen att vinna en helt unik dag tillsammans med en av våra ambassadörer. Varje månad har du chansen att berätta för oss om ditt drömäventyr samt om hur just din favoritambassadör kan inspirera och motivera dig att nå dit. Håll utkik i våra sociala medier – så kanske du blir en av de lyckliga vinnarna!

Tävlingen om ett matlagningsäventyr tillsammans med stjärnkocken Niklas Ekstedt hölls i november. Vann gjorde Erika Granberg genom att berätta om sitt nyss påbörjade äventyr i skärgården, där hon drömmer om att bygga upp en utemiljö kring matlagning.

Vinnarbidrag: "Vårt äventyr har precis börjat. Förra hösten köpte vi en stuga i skärgården, där tiden stått stilla sedan sent 1960-tal. Det är massor av jobb men finns en enorm potential. Den absoluta drömmen är att bygga upp en utemiljö kring matlagning över olika former av eld där släktingar, vänner och stuggrannar på ön kan hänga och njuta med oss. Planeringen är i full gång för byggstart nästa vår och vi har massor av tankar och funderingar. Vilken typ av metoder och redskap ska vi satsa på? Hur är det att elda gamla ekkubbar? Enriset som vi har massor av på tomten, hur använder vi det bäst? Vad är viktigt att tänka på när man lagar fisk, kött och vegetariskt? Vilka råvaror som växer vilt på ön får vi inte missa? Efter att ha levt på grillad färskpotatis á la Niklas en hel sommar i renoveringskaos så vore chansen att få lära sig lite av Niklas Ekstedt en verklig drömstart på det livslånga matäventyr vi har framför oss!"

Erika tog med sig sin sambo till restaurang Ekstedts i Stockholm, där paret fick prova på att laga mat över öppen eld och Niklas delade med sig av sina bästa proffstips och tekniker i köket. Kvällen avslutades med en 5-rätters middag vid chefs table.

Se och läs om de andra ambassadörens vinnardagar på vår hemsida https://mitsubishimotors.se/aventyr/p...

#PåÄventyrMedMitsubishi

Comments are turned off
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...