Loading...

Apartamente regim hotelier Cluj Napoca - 0749.718.578

822 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 11, 2014

Apartamente regim hotelier Cluj Napoca http://cluj-accomodation.com

Sunteti in vizita in Cluj Napoca si cautati cazare? Acum puteti alege sa stati la apartamente in regim hotelier in Cluj Napoca in zona centrala, in conditii deosebite, pentru un sejur minunat, cu amintiri speciale.

Regim hotelier Cluj Napoca

Cluj Napoca este un oras de top din Romania, iar optiunile de cazare sunt multiple, pentru fiecare gust si buzunar. Daca doriti sa va bucurati de o calitate superioara, de spatiu si flexibilitate, si de o intimitate sporita in comparatie cu serviciile clasice oferite de un hotel, alegeti acum apartamente in regim hotelier in Cluj Napoca in centru - o decizie inspirata.

Acasa este locul unde toti ne simtim cel mai bine, acolo unde avem parte de confort, siguranta, liniste, intimitate. Toate acestea ne lipsesc insa atunci cand suntem departe de casa, mai ales cand calatorim. Dar de ce sa te simti inconfortabil in calatoria ta in capitala Transilvaniei, stand la un hotel sau o pensiune, cand te poti simti aproape la fel de bine ca si acasa, alegand o cazare la un apartament in regim hotelier in Cluj?

Fie ca doresti sa zabovesti doar o noapte, sau pentru mai multe zile, iti recomandam sa incerci aceasta optiune. In mod sigur vei aprecia linistea, intimitatea, libertatea de miscare, precum si avantajul unei cazari aproape de centru.

Cluj Napoca Apartments
Email: cazare.cluj@ymail.com
Website: http://www.cluj-accomodation.com
Telefon: (+4) 0749.718.578
Adresa: Str. Dorobantilor, Nr. 69
400609, Cluj Napoca
Cluj
Romania

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...