Loading...

Belmondo feat. Artoscsaba - TV-ben

1,068 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 17, 2010

A Belmondo zenekart már senkinek sem kell már bemutatni. A közönség kedvencek két nagylemez, sok-sok év tapasztalat, és megszámlálhatatlan fellépés után most új irányba nyitnak. Czutor Zoltán és csapata a magyar hip-hop élet egyik meghatározó alakjával, Artoscsabával álltak egy mikrofon elé. Csaba 1994-ben kezdte karrierjét az A.R.T. névre hallgató duóban. Zenésztársa kiválása után Csaba egymaga szórta a rímeket, és jó pár lemezzel örvendeztette meg egyre bővülő rajongótáborát. Stílusa higgadt, szövegei világosak, és már csak ezzel is kitűnik a hazai hip-hop szcénából.
A két különböző stílusban mozgó előadó három dalt rakott össze közös erővel, amelyek a Belmondo közelgő, „Szájba rágót! című új nagylemezével párhuzamosan lesznek hallhatóak.
A közös munka mindkét fél számára örömteli volt, és nem utolsó sorban új távlatokkal kecsegtető. A nagy múltú zenekar számára kapóra jött egy rapper, aki megfelelő hozzáállásával, és zene iránti alázatával hozzá tudott tenni munkásságukhoz. Artoscsabának pedig remek esélyt nyújt ez arra, hogy még komolyabban belemerülhessen a zeneipar sűrűjébe.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...