Loading...

Durucz kert - Kertépítés, fenntartás - www kertepito com

20,345 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Dec 30, 2010

- http://www.kertepito.com - Durucz kert +36-30/541-99-21 "A szép kerthez vezető út! Cégem 2002 óta foglakozik Budapesten és környékén kertépítéssel és kertfenntartással, én magam, pedig 10 éves hazai és külföldi szakmai tanulmányokkal és gyakorlattal rendelkezem. A kertépítés és fenntartás teljes körű kivitelezését már a meg alakulásunk óta magas színvonalon végezzük. Célunk megrendelőink elképzeléseit maradéktalanul magvalósítani.
Praktikus, változatos, szemet gyönyörködtető kertek megalkotása előzetes megbeszélés és közös tervezés alapján. A kivitelezéshez szükséges minőségű és hatékonyságú szakemberek, szerszámok és eszközök állnak rendelkezésünkre, hogy eleget tényünk az önök elvárásainak. Elégedett megrendelőim, és partnereim visszajelzései azt mutatják, hogy a beépítésre került anyagok és növények, mindig megbízható forrásból és minőségben szerezzük be.


Nem kívánom viszont a piaci versenyhelyzettel, visszaélő minőségromlással megalkuvó versenytársak célközönségeit kiszolgálni, akik az építkezés során a földben hagyott sittre szeretnének gyorsan valami szépet olcsón megépíteni.
Keressen fel Minket elérhetőségeinken és tudja meg miért a Durucz kert csapata Budapest egyik legkedveltebb kertépítő cége. Folyamatos akciókkal és újdonságokkal várjuk régi és új megrendelőinket Kérjen egy egyedi árajánlatot!
Durucz Attila
Parképítő és kertfenntartó technikus
+36-30/541-99-21
http://www.kertepito.com

Durucz kert "A szép kerthez vezető út!"

Látogasson el oldalainkra és ismerje meg jobban cégünket, és munkáinkat:
http://www.kertfenntartas.com
http://www.kertem.hu
http://www.ontozo.hu
http://www.fuvesites-gyepszonyeg.blog...
https://www.facebook.com/kertepito
https://plus.google.com/+Duruczkert
http://www.youtube.com/user/duruczattila

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...