Loading...

Claas kombájnok és egyéb újdonságok Enyingen

63,351 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jul 23, 2012

Európa több országából érkeztek szakemberek és újságírók a CLAAS magyarországi sajtókonferenciájára, amelyet két helyszínen, Siófokon és Enyingen tartottak. Az Agroinform természetesen jelen volt a bemutatón, ahonnan videós tudósítással jelentkezünk!

A rendezvénynek a Mikó & Mikó Kft. adott helyet. Az enyingi mezőgazdasági vállalat 10 hektárral indult 1996-ban - mesélte az Agroinformnak Mikó Ferenc, a családi vállalkozás tulajdonosa. Mint kiderült, akkor még krumplit termesztettek, mára azonban 3800 hektáron klasszikus szántóföldi növényekkel foglalkoznak.

Ehhez a területhez Mikó Ferencnek komoly gépparkra van szüksége, aminek a középpontjában természetesen a Claas traktorai, kombájnjai állnak. A tulajdonos ezt első sorban a megbízhatósággal indokolta portálunknak. Hozzátette; a Claas gépeket az Axiál Kft. forgalmazza, amely az a vállalat ma Magyarországon, amely a legtöbbet hozzáadja értékben ezekhez a gépekhez.

A július 17-i bemutatón a szálastakarmány betakarításhoz kapcsolódó gépeket és kombájnokat mutattak be a sajtó képviselőinek. "Mindkét csoportban nagyon meghatározó gépeket láttunk. Ez a bemutató első sorban az új gépekről szólt. A fejlesztések a nagyobb teljesítmények irányában történnek valamint fontos szempont a költségcsökkentés is" - mondta el az Agroinformnak Trunk Mihály, az Axiál Kft. Claas gépüzletági igazgatója.

Albert Csaba, a cég termékmenedzsere mindehhez hozzátette; "a Claas fő irányelve a nagy területteljesítmény; a nagy munkasebesség, a nagy produktivitás". Mindez gyakorlatban mit jelent? Augusztus 20. után erről is beszámolunk portálunkon - természetesen videós tudósítással...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...