Loading...

#alsjanhetkan #voedingscentrum #gezondafvallen

Beginnen met afvallen | Als Jan het Kan... | Aflevering 1

7,456 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 13, 2019

In 'Als Jan het Kan...' helpen we de 'gewone man' naar een gezondere leefstijl met een fitter en slanker lijf. Want hoe moet je beginnen met afvallen? In 5 afleveringen nemen onze experts Roel en Astrid de man op sleeptouw. Dit doen ze samen met schrijver Jan Heemskerk, die zelf 25 kilo verloor in zijn strijd met overgewicht.

In aflevering 1 draait alles om erkennen dat je misschien wel wat kilo’s te zwaar bent, en als je zover bent: de eerste stap die je kunt zetten naar een gezonder en fitter leven. Jan vertelt hoe hij een stomp in zijn maag kreeg toen zijn vrouw vertelde dat ze hem niet meer aantrekkelijk vond. Donderslag bij heldere hemel, maar wel de ‘wake-up call’ die hij nodig had. Experts Roel en Astrid leggen uit hoe het komt dat zoveel mensen kampen met overgewicht (53% van de volwassen mannen is te zwaar), en waarom het zo lastig is om daar iets aan te doen, want dat is het.

Om alles terug te lezen: www.voedingscentrum.nl/jan
Met dank aan Brouwerij de Prael in Den Haag en Cue Creative bij de totstandkoming van deze videoserie.

Het Voedingscentrum biedt consumenten en professionals wetenschappelijke en onafhankelijke informatie over een gezonde, veilige en meer duurzame voedselkeuze. Het bekende voorlichtingsmodel Schijf van Vijf is één van de manieren om voorlichting te geven, maar het Voedingscentrum doet veel meer.

Zo vertellen wij je alles over hoe je op een gezonde manier kunt afvallen en aankomen door middel van goede en gezonde voeding. Daarnaast vind je bij ons ook alle informatie met betrekking tot de voeding voor jou en jouw kind. Wat moet je bijvoorbeeld eten als je zwanger bent, en wat vooral niet. Wat zijn goede porties voor een kind en wanneer begin je überhaupt met de eerste hapjes. Die informatie en nog veel meer is te vinden op het YouTube kanaal van het Voedingscentrum en op onze website.

Ook laten wij zien we hoe je niet alleen gezond maar ook erg lekker kan eten door middel van onze eigen recepten en weekmenu's.

Wil je meer weten over gezonde en duurzame voeding? Bezoek onze website en volg ons op social media!

▸ WEBSITE: https://www.voedingscentrum.nl/nl.aspx
▸ FACEBOOK: https://www.facebook.com/voedingscent...
▸ INSTAGRAM: https://www.instagram.com/voedingscen...
▸ TWITTER: https://twitter.com/voedingscentrum
▸ PINTEREST: https://nl.pinterest.com/voedingscent...

#alsjanhetkan #voedingscentrum #gezondafvallen

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...