Loading...

'TIBAI' Dilancarkan

6,962 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 18, 2012

Sebuah kelab terbaru, Tolak Individu Bernama Anwar Ibrahim (TIBAI) yang disertai oleh bekas pemimpin tertinggi PKR ditubuhkan khusus untuk berjuang habis-habisan menolak Ketua Pembangkang itu dari arus politik perdana.

Comments • 107

jam normal
kerana tekanan dan fulus lahir lah tibai.selepas p. raya jadi lah ia cibai.
khairulhisham786
Apa dah jd dgn TIBAI ni? Dah tukar nama kut, dah jd CIBAI. Muka masing2 dah expire dlm arena politik.. Takut dah tak 'relevant', tak masyuuuk..
xululx
HABIS MODAL?! lu la kimak,tiba2 off topic.. apsal,,nak gi pasor pudu ka? lu kimak balik tanah besar la wei,,mandi pagi pun susah camna nak jadi manusia?!babi pun berkubang la wei!
xululx
bini gua ka,,mak lu? kesian bapak lu..patut la mati kurus,,sekali lu kasik TIBAI dia punya bini lu punya mak,,,lu punya adik pun dah ada nampak cam lu punya muka-mata lagiii SEPET,,macam adak babi sakit mata,,LOL
xululx
...cina la kote kecik,,WORLD-CLAIMED_FACT... tak pecaya kasi tanya lu punya mama la cina wei,,LOL
xululx
dah kao cina,,,banyak makan babi sama roti massimo!!! banyak baca surat kabo sampah cina!!!
xululx
IQ RENDAH??! RASANYA LAYAKNYA KAO YANG TELAN AYAT TUH,,,AMEK 8 BULAN UNTUK NAK REPLY BALIK???!! APSAL,,KAO KENA BUASIR KA LEPAS MAK BAPAK KAO ORGY NGAN ANWAR??!! ANWAR ANAL KAO PAKAI KEPALE MENANTU DIA KA LOBOS JUBO KAO?!!!! 
psychodelicr
muka pun mcm org bodoh.. 
Amanah Ilham
memporak perandakan kerajaan rasuah? menggusarkan kerajaan tak amanah?yang menipu itu adalah dumbno...kerana rasuah .... kerana ketirisan... kerana tidak amanah ... maka rakyat terpaksa tanggung cost of living yang lebih tinggi. Menteri2 yang umno undi ni telah menjadikan tanggungjawab mereka sebagai satu perniagaan dan rakyat adalah pelanggannya....bijak kan? 
Farizul Ismail
semua muka macam lembu je
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...