Loading...

BBR Band ...johnny B good.

1,444 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Jul 31, 2009

The BBR-band ( Bellies Blues & Rock -band ) is sinds 1994 actief en bestaat uit vier muzikanten in hun midlife, zonder crisis .
De mannen komen allen uit verschillende muziekrichtingen. De naam "Bellies" onstond naar aanleiding van de buikomvang van de toenmalige bandleden. Er zijn in de loop der jaren enkele ledenwisselingen geweest, maar de naam "Bellies" is gebleven omdat ook de nieuwe leden die naam duidelijk eer aan deden .
De band speelt muziek van bekende en minder bekende muzikanten ; het repertoire bestaat voor een gedeelte uit covers van o.a The Stones, ZZ-Top, Rory Gallagher, The Mavericks en Deep Purple aangevuld met nummers van eigen bodem.
The BBR-band heeft al menig optreden achter de rug en heeft diverse voorprogramma's gedaan. Waaronder voor de helaas te vroeg overleden boogie/woogie pianist Rob Hoeke en als sluitstuk bij Acda & Munnick.
Ondanks het succes op dergelijk grotere evenementen schuwen de heren ook de "kleine" kroegen niet, de band speelde twee maal succesvol op het bluesfestival op Texel en zal naar het zich laat aanzien weer aanwezig zijn op het Texelse "Ezelfeest" als afsluitact voor een bekende nederlandse artiest.
Geen ingewikkelde arrangementen en moeilijke hoogstandjes, laten we het maar simpel houden is het devies van The BBR-band

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...