Loading...

Presentació programa aXelera for global eXcellence

942 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Mar 23, 2010

http://www.barcelonanetactiva.com/axe...

Presentació del programa aXelera for global eXcellence el dia 18 de març de 2010. El programa aXelera és la nova aposta de Barcelona Activa per impulsar les iniciatives empresarials amb més potencial de creixement de l'àrea metropolitana de Barcelona. Gràcies a aXelera, 30 empreses participaran en aquest procés amb l'objectiu de convertir-les en líders nacionals i internacionals.
Per aconseguir-ho, es beneficiaran d'un pla d'acció personalitzat de creixement, promoció i de captació d'inversions també a nivell internacional, a càrrec de la consultora Ernst & Young. Les empreses també tindran com a padrins empresarials personalitats rellevants del món empresarial, financer i inversor català, que supervisaran la seva evolució.

Presentación del programa aXelera for global eXcellence el día 18 de marzo de 2010. El programa aXelera es la nueva apuesta de Barcelona Activa para impulsar las iniciativas empresariales con más potencial de crecimiento del área metropolitana de Barcelona. Gracias a aXelera, 30 empresas participarán en este proceso con el objetivo de convertirse en líderes nacionales e internacionales.
Para conseguirlo, se beneficiarán de un plan de acción personalizado de crecimiento, promoción y captación de inversiones también a nivel internacional, a cargo de la consultora Ernst & Young. Las empresas también tendrán como "padrinos empresariales" personalidades relevantes del mundo empresarial, financiero e inversor catalán, que supervisarán su evolución.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...