Loading...

Whoa-TV: Labyrint - Fingrarna i luften (streetvideo)

985,171 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Jun 15, 2009

Efter tre avsnitt med musiker från Skåne-området ger vi er i detta fjärde avsnitt det första smakprovet från vår resa norrut till Stockholm med omnejd. I detta avsnitt möter Vigge från DigitalDirt upp hiphop/reggae-kollektivet Labyrint i Gottsunda i utkanten av Uppsala. Väl på plats höll medlemmarna Aki & Jacco på att spela in sin nya video Babylon brinner tillsammans med Carlito från Ayla. Av ren spontanitet passade de även på att enbart för Whoa-TV spela in en streetvideo till den nya låten Fingrarna i luften, som släpps som veckans mp3 hos oss nu på torsdag. Kolla in hur det blev nedan!

Vilka är Labyrint?:
- En grupp från Uppsala bestående av AmsieBrown, Aki, Jacco, Dajanko och Sai.
- Gör en mix av hiphop och reggae, antingen som reggaesång till hiphopbeats eller rap till reggaemusik. En genre de själva väljer att kalla för betongreggae.
- Slog igenom i slutet av 2007 i samband med låten Vår betong, som idag har hunnit få över en halv miljon hits på youtube. Låten släpps snart på nytt, i en nyinspelad version (inkl. b-sidan När mörkret faller samt en ny video), genom Sveriges största skivbolag Universal.
- Släpper i början av juli sitt kommande mixtape, exklusivt på Whoa.
- Hittas även på myspace.com/labyrintcollective

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...