Loading...

Tangis

224 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 19, 2012

Vocal : Bunda Lia

Tangis tekan jroning ati iki
Sumedot miris trenyuh, dipamiti
Bingung kudhu sesambat, neng endi
Tekaning bingung ora biso, ngluluhake ati

Jumangkah lelakon uripku iki
Golekki mergi ingkang, Wicaksono
Jalaran kabeh mau soko, sambate atiku
Duh Gusti ingkang pundi, kedahipun dilampahi

Reff.
Pijer nuwun.... maring Agunging Gusti
Anggadah pitakon, maring Gusti
Manah meniko lego lilo, ing pepesti
Lilo legowo mbedak aken, Nastiti

Dongo kulo, mboten ngantos lali
Mugi pikantuk, Anugrahipun Gusti
Kalian semeleh, Kang Agunge Sejati
Ikhlas dumugi garise pupating, pati.
Paripurno rogo kulo.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Loading...

to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...