Loading...

Afvallen zo eenvoudig en efficiënt mogelijk uitgelegd

39,191 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Aug 31, 2013

Hoe kun je afvallen?. Dit is niet zomaar op één manier te beantwoorden. http://bit.ly/18sOazq

Afvallen en een strak en afgetraind lichaam waren nog nooit zo dicht binnen handbereik. Deze methode bestaat uit een unieke combinatie van e-books die alle facetten op het gebied van afvallen, spieropbouw en snel afvallen behandelen. En dit is ook gelijk wat er zo uniek is aan deze methode. Want andere methodes focussen op één aspect. Ofwel het dieet, ofwel het trainen, ofwel de leefgewoontes en mentale veranderingen. Deze methode gaat over de hele linie en is jouw ultieme leidraad tot snel afvallen. En dat voor nop!

Afvallen
Wist je dat de sleutel tot succes voor een afgetraind lichaam bestaat uit een optimale verhouding tussen eet- en leefgewoontes, voedingspatroon, trainingsregime en mentale gesteld is? Is één van deze aspecten bij jou ondergeschoven dan zal je nooit een goed resultaat bereiken. Afvallen staat geheel in het teken van een juiste verhouding.

Een van de belangrijkste aspecten voor snel afvallen is de verhouding tussen de eiwitten/koolhydraten/vetten die je binnen krijgt. Wanneer dit goed in balans is, is het mogelijk om je metabolisme te manipuleren. "Om snel af te kunnen vallen zul je de caloriëen die je binnen krijgt drastisch moeten verlagen en veel minder moeten eten". Wanneer het gros van de mensen de beslissing maakt om af te vallen en een afgetraind lichaam te krijgen, is dit een veel gehoorde stelling. Want de logica hierachter is simpel: "Hoe minder eten ik eet, hoe sneller ik zal afvallen". Dit is niet de juiste aanpak, sterker nog, DIT IS CONTRAPRODUCTIEF. Waarom? Een te grote afname in het aantal calorieën dat je binnen krijgt, zorgt er juist voor dat je lichaam je spijsvertering vertraagd en je in een aanzienlijk lager tempo zal afvallen. Uiteindelijk zal dit leiden tot het bekende jojo-effect! Hiermee is snel afvallen dus volledig uit het zicht... jammergenoeg.

Afvallen
"Ik eet minder vetten dan kom ik ook minder vet aan". Nog zo'n stelling die ik vaak te horen krijg voor snel afvallen. Een persoon die snel afvallen als doel heeft zal zo min mogelijk vet moeten eten. Tenminste, dat is wat mensen vaak denken. Wat de meeste niet weten is dat vetten een cruciale rol spelen om de mechanismen in je lichaam op gang te houden. Daarbij komt speelt snel afvallen een sleutelrol. Net als bij een te laag aantal calorieën zijn te weinig vetten binnen je dieet contraproductief voor je resultaten.

Bovenstaande (kort toegelichte) tips komen voor in deze methode. Echter zijn deze tips basiskennis voor diegene die zich ook maar een beetje verdiept heeft. Waarom deze methode je afvallen garandeert, en daarbij een stijging in je spiermassa, is dat de methode in het diepe duikt en dit zo compleet mogelijk doet. Zelfs de meest gevorderde atleet zal technieken en tips tegenkomen waar hij of zij nog nooit eerder van had gehoord. Deze snel afvallen methode is dus voor iedereen die snel afvallen lief heeft enorm geschikt!

Hier enkele titels van e-books uit de verzameling:

- Grootste mythes en leugens wat betreft afvallen
- Het snelle metabolisme dieet
- De workout voor snel afvallen
- Voed de spieren, verbrand het vet
- Dieet fouten die je pertinent moet voorkomen
- 8 cruciale aspecten voor spiergroei
- Dieet fabels
- Mentale veranderingen om jojo-effect te voorkomen

Ik hoor je al denken: dat is mooi maar hoe bemachtig ik deze methode? Hoe kan ook ik snel afvallen? Je kunt hem downloaden via deze link http://bit.ly/18sOazq
Zoals gezegd is deze methode geheel gratis. Het enige wat je hoeft te doen is een korte enquete in te vullen en je gegevens als naam/adres/woonplaats/etc. Zorg ervoor dat je je echte gegevens invoert, anders zul je niet tot de download link komen.

Ik hoop graag over jullie vooruitgang te horen!

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...