Loading...

1ST PLACE WINNERS STREET STAR DANCE SHOOL CHALLENGE 2015 - MALMÖ DANSAKADEMI, OBSESSION CREW

8,724 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Oct 25, 2015

VI VANN STREET STAR - SVERIGES BÄSTA DANSSKOLA!

Obsession Crew Malmö Dansakademi​ deltog och vann i tävlingen Streetstar den 24 oktober 2015 under Danceschool Challenge på Dansens Hus i Stockholm. Vinnaren "Obsession Crew" från Malmö Dansakademi​ krönandes till den ärofyllda titeln: Sveriges bästa dansskola! Detta dessutom i den högsta kategorin "advanced level ålder 20+" vilket också var kategorin som därmed utsåg oss till Sveriges Bästa Dansskola 2015.

Vi är otroligt stolta över våra elever särskilt med tanke på att många av deltagarna är nya och de flesta tränat väldigt kort tid ihop samt att flertalet av de är under 20 år. Ändå lät vi de tävla i den äldre ålderskategorin, vi visste ju att ni skulle klara det! Vilket samarbete, vilken laganda - vilken fantastiskt familj vi nu består av!

Utöver det sattes koreografin ihop på endast 3 veckor som vi sedan intensiv tränat. Utöver det så var vi imponerade (men också nervösa) över att konkurrensen var stenhård i vår kategori där vi bokstavligen tävlade mot Sveriges bästa. Vi är chockerade men särskilt ärade över att vi vann i samma kategori som professionella dansskolor som "Diambra", "Scandinavian Dance Academy", "Danscenter Fryshuset" och "Jam Dansstudio" för att nämna några av de talangfulla motståndarbidragen.

Det är en ära att få representera Skåne och numera alltså hela Sverige! Stort tack till alla som stödjer oss, juryn, arrangörerna på Street Star, våra fantastiska elever i Obsession FAMILY och givetvis våra lärare, koreografer och alla på Malmö Dansakademi som gjort detta möjligt.

- Kolla gärna på klippet i HD-kvalitet!

- Gilla, kommentera och dela vårt klipp? Vi är evigt tacksamma för ert stöd!

- Lärare & koreografer:
- Nurtan Lilly Tas, dansare & koreograf
- Anton Swerkström, dansare & koreograf
- Bella Malekian, koreograf & konstnärlig ledare

- Mer information via: www.Dansakademi.se

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...