Loading...

Džiboni u Subotici

6,657 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 3, 2010

Po prvi put u Srbiji, 1. decembra, poznati hrvatski muzičar, kompozitor i pevač Džiboni održaće koncert u Hali sportova u Subotici. Organizator ovog koncerta je Hrvatski kulturni centar "Bunjevačko kolo", a koncert se organizuje u čast stogodišnjice "Dužijance".

Iako je prvobitno bili namenjeno između 600 i 800 karata za ovaj nastup, zbog velikog interesovanja, ne samo Subotičana, nego i ljudi iz drugih gradova, broj karata povećan je na dve i po hiljade. Jedno vreme ovaj broj je zadovoljavao interesovanja ljubitelja ovog pevača, ali se ubrzo potreba za povećanjem broja karata duplirala i sada iznosi 5 hiljada, tj. pun kapacitet Hale sportova. Ovako veliko interesovanje za koncert, u poslednjih 20 godina bilo je samo za nastup Đorđa Balaševića, bez obzira na to što su u Halu sportova dolazile velike zvezde sa naših prostora, kao što je npr. Zdravko Čolić.

Karte za koncert koštaju 2 200 dinara, a možete ih kupiti isključivo u prostorijama Bunjevačkog kola u Preradovićevoj 4. ili putem interneta na web adresi www.gigstix.com

Zlatan Stipšić Džiboni 1999. godine izdao je album pod nazivom "Judi, zviri i beštimje", koji je u tom trenutku bio najprodavaniji album i Hrvatskoj i Sloveniji. Godine 2001. objavljen je album "Mirakul" i za nekoliko dana postao najprodavaniji hrvatski album. Nakon toga, 2008. godine izašao je album Acoustic Electric", a pred kraj 2009. godine snimljen je singl "Žeđam" čime je Džiboni ujedno i najavio najnoviji, osmi po redu, studijski album "Toleranca"

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...