Loading...

Yournalist - Prepaid

3,893 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 12, 2013

From the upcoming album "Plays Jazz". In stores in February 2014.

YOURNALIST PALAA UUDEN SINGLEN KERA
tiedote 13/11/2013

Turkulainen rocktrio Yournalist julkaisee tänään uuden Prepaid-nimisen singlen. Kappale on ensimmäinen singlelohkaisu yhtyeen helmikuussa 2014 julkaistavalta kakkosalbumilta Plays Jazz. Kitararevittelyä ja tunnelmointia yhdistelevä Prepaid on Santeri Ruohosen (basso), Oskari Ruohosen (kitara/laulu) sekä Mikko M. Koskisen (rummut) yhteisen aivoriihen tulos.

- Biisi syntyi rumpalimme Koskisen isän ja äidin luona. Aluksi nauhalle tarttui melkoisen sekavan kuuloinen puolitoistaminuuttinen, jossa oli kuuluisaa "sitä jotakin". Nappasimme parhaat palat talteen, lisäsimme nätin c-osan ja yks kaks biisi olikin valmis, basisti Santeri Ruohonen selventää.

Tulevalla levyllään Yournalist ruotii aiheita nuoren aikuismiehen näkökulmasta. Tapetilla ovat muun muassa kuumat äidit ja autotiet sekä bilettäminen ja pillerit.

- Prepaid-biisin kaveri on riskejä välttelevä, sitoutumiskammoinen ja omista jutuistaan kiinnipitävä sälli. Naimisiinmenosta tämän jäbän kanssa lienee turha edes haaveilla, koska jo tyttöystävän kanssa yhteisen säästötilin avaaminen saa äijän kauhun valtaan, kolmikko kuvailee.

Rockista, popista ja maailmanmusiikista perusaineksensa ammentava yhtye on timmissä iskussa myös keikkarintamalla, kotimaan vetojen lisäksi tiedossa on esiintymisiä maamme rajojen ulkopuolella. Marraskuun lopussa Yournalist piipahtaa Baltiassa, huhtikuussa 2014 suuntana on Englanti.

Plays Jazz -albumin julkaisee huhtikuussa 2012 ilmestyneen Horror and Terror --debyytin tavoin turkulainen Drink Tonight Records.

www.yournalistband.com/
www.drinktonightrecords.fi/
www.gaea.fi/booking/artist/yournalist/

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...