Loading...

L'obrador de galetes El Rosal, un projecte d'emprenedoria social

4,339 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Nov 18, 2013

Fantàstic vídeo on s'explica el projecte social i empresarial de l'obrador de galetes El Rosal, una de les activitats econòmiques que formen part del Centre Especial de Treball de l'Associació Alba. Des de l'any 2003 l'Associació va agafar el relleu del senyor Serra amb l'objectiu de continuar la seva tasca i donar ocupació a persones amb discapacitat.
Des del petit obrador situat a Tàrrega elaboren galetes una a una, amb ingredients de qualitat i proximitat. Vanos, cubanos, cubanitos de xocolata, neules i arrugats de xocolata. www. elrosal.cat
Aquest vídeo ha estat realitzat pel Momentum Project, una iniciativa entre ESADE i BBVA on escullen 10 projectes d'emprenedoria social. El Rosal hi va participar l'any 2013 amb l'objectiu de crear un pla d'empresa i viabilitat per a fer una ampliació i millora del servei.

Fantástico video donde se explica el proyecto social y empresarial del obrador de galletas El Rosal, una de las actividades económicas que forman parte del Centro Especial de Trabajo de la Asociación Alba. Desde el año 2003 la asociación coge el relevo al señor Serra con el objectivo de continuar con su negocio y dar ocupación a personas con discapacidad. Desde el pequeño obrador situado en Tárrega se elaboran galletas una a una, con ingredientes de calidad y proximidad. Vanos, cubanons, cubanitos de chocolate, barquillos y arrugats de chocolate. www.elrosal.cat
Este video está realizado por Momentum Project, una iniciativa entre ESADE y BBVA donde se escojen 10 proyectos de emprendimiento social. El Rosal participó en el proyecto en 2013 con el objetivo de crear un plan de empresa y viabilidad para hacer una ampliación y mejorar el servicio.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...