Loading...

UFB Cabar Haji Hadi Tarik Semula Amanat Mungkar

20,337 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 27, 2012

http://abuaqifstudio.blogspot.com/

Komen Abu Aqif: Takde masalah. Taubat dan tarik semula amanat. Dapat pahala apa. ^__^

Link Video: https://www.youtube.com/watch?v=htyWV...

Bagi sesiapa yg tiada software untuk download video dari youtube, boleh download guna cara ini.
Cara download: http://abuaqif.blogspot.com/2010/04/y...

http://www.youtube.com/abuaqif
http://www.youtube.com/ufbchannel
http://www.youtube.com/urdchannel
http://www.youtube.com/ufmochannel
http://www.facebook.com/abuaqifstudio

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 154

apyz666
tak terima hudud dan mengkafirkan orang islam dua benda berbeza, 
kenji
bila najib nk tarik balik kenyataan beliau menolak hukum hudud di malaysia yg dia buat?menolak hukum al-quran tu termasuk dalam kafir kategori mana?tngk ni:watch?v=sUMkCAXDQlM
kenji
mcm biasa dislike 2 kali ganda dari like.aku tak rasa ada orang kafir yg dislike tu.
aliza1246
Ni ustaz yg cari dunia lau korg nk tau..kcik2 xnk mmpus..
Hisyam Rosdi
Kuman PAS seberang pulau napok sgt, rosmah gajoh UMNO depn mate dok napok..xsoh jadi ustaq la..
SyaCha Abdullah
haaa.. tengokkk.. jackee chan pun tahu halal haram.. :D terbaekkkk laa.. ;)
jackee chan
tanggal gelang dulu bang..pakai gelang haram
hrv
kalau ko ade teloq, ajak je dia brmuzakarah
hrv
ostak2....bela la umngok slagi blh.makin lama makin mnyampah aku dgn dia nih
hadi azmi
sebelum tegur pas tegur la bini najib tu
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...