Loading...

NordGeoFor SRL Foraje puturi Baia Mare 0751014477

1,136 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 1, 2015

http://euforaje.ro/foraje-puturi-mara... Firma NORDGEOFOR este o firma specializata in foraje puturi, foraje de alimentare cu apa sau foraje geotermale, ce are o echipa profesionista in acest domeniu. Punem mereu pe primul loc cererile clientilor, suntem o echipa punctuala, serioasa si va putem asigura servicii de calitate maxima in foraje.

Suntem o firma specializata in foraje puturi, foraje de alimentare cu apa sau foraje geotermale, ce are o echipa profesionista in acest domeniu. Punem mereu pe primul loc cererile clientilor, suntem o echipa punctuala, serioasa si va putem asigura servicii de calitate maxima in foraje.

Efectuam lucrari de foraje puturi de mica adancime de la 1 - 50 m, foraje puturi de medie adancime de la 50 - 100m si foraje puturi de mare adancime de la 100 - 400m.

Activam in acest domeniu de peste 3 ani, timp in care am ajuns sa fim apreciati de clientii nostri datorita profesionalismului oferit, al calitatii si rapiditatii oferite in executarea lucrarilor de intretinere si forare puturi

Datorita tehnologiei moderne, a aparatelor ultrausoare si a unei echipe de specialisti realizarea puturilor se face intr-o perioada de timp foarte scurta.

Utilajele sunt diverse si se pot adapta nevoilor fiecarui client astfel incat nu exista loc unde nu putem executa foraje puturi

Persoana de contact: Pop Romulus
Adresa postala: STR. VICTORIEI 94/3
Localitate: BAIA MARE, Maramures
0751014477
office@nordgeofor.ro

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...