Loading...

Tuča cura u Bihaću, Krupljani.BA

196,977 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Sep 5, 2011

Cure u sred grada se potukle,velika fleka.

  • Category

  • License

    • Standard YouTube License

Comments • 21

seida dizdarevic
koje su ovo seljanke bog te fuuj za vidjeti 
jasambiopogresan
@SanelItalija, mogu ti biti profesor što se tiče pravopisa i gramatike, ali komentar ne bi imao dozu humora da sam napisao "kurcem u pičku", već bi samo djelovao nekulturno i bezobrazno. Također, što se tiče naglašavanja, pamAtan si mi lipo moje, pokušaj koristiti mozak i maštu dok čitaš komentare pa ćeš skontati većinu koji kruže ovuda i na ostalim sajtovima. Svoje lekcije dijeli nekom kome su potrebne. ;D Btw, zaboravio si ispraviti "uopšte" koje se na - našem - piše "uopće". Toliko o tome.
SanelItalija
@korisnikfatima Hvala na komplimentu, u narednom komentaru si pokazao ko su mulci, a ko urbani i tolerantni, a moderni i prosvijećeni Bišćani. To smo mi koji znamo da sa ovakvom kulturom Bosne nemamo NIŠTA. 419 godina na papiru historije koju dijelimo zajedno i NIŠTA VIŠE. NIŠTA VIŠE. Osim, Bože mi daj, a oprosti - "sugrađana" koji nas nazivaju mulcima i muluju po Youtubeu umjesto da čitaju i pomažu nam da mijenjamo takav stereotip o Bosancima.
SanelItalija
@cehic1994 Ćehiću, ne brukaj prezime. Kakve Bišćanke, kakvo šta? Nego, je li ovo Ilda?
SanelItalija
@staimamane *KURCEM je u instrumentalu. Jeste, bogami. Čitanje koje knjige prije prijavljivanja na Youtube nikad nije bilo na odmet. Ovdje čak nema potrebe ni za priloškom odredbom za mjesto, vjerujte. Vi inače spolno općite u neko drugo mjesto pa naglašavate ili kako...? Pozdrav od Bišćanina.
Hukic Aida
Ovu ce malu netko jednom razbiti na mrtvo ime... bas se igra...ne valja joj to... odakle god da ona bila ! nije lijepo da se cura ovako ponasa...
arm3nh
Ilda sije strah gradom hahaha
Jenny Lolihop
Ilda Hrnjica .. fajterica -.-'
korisnikfatima
@IsmarAbdihodzic Zbog tog zadnjeg ja ne moram ništa dodati, sve si pokazao, sad se slobodno osjećaj zadovoljan samim sobom
Satchafunkilus18
ode dobar inventar :P
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...