Loading...

JONNY HEFTY & JØDEN - Gamle Dreng (OFFICIEL VIDEO)

2,651,998 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on May 2, 2011

KØB "DEN FEDE" - http://itunes.apple.com/dk/album/den-...

KØB TRACKET HER: http://itunes.apple.com/dk/album/gaml...
SPOTIFY: http://open.spotify.com/album/0pYGp2t...
TDC PLAY: http://play.tdc.dk/#!/play/artist/182...

"Gamle Dreng" er første single fra Jonny Hefty & Jødens album "Den Fede"


CREDITS:
Rap: Jonny Hefty & Jøden
Beat: DJ Static
Kamera: Poe Daniels
Klip: Poe Daniels & DJ Static
Color grading: Jakob Eriksen

Bliv fan af de gamle drenge her:
Facebook fanside: http://www.facebook.com/gamledreng

Få en go' griner her:
JONNY HEFTY & JØDEN - GAMLE DRENG the road movie: http://www.youtube.com/watch?v=jPa3f3...
JONNY HEFTY & JØDEN - GAMLE DRENG the street movie: http://www.youtube.com/watch?v=V9x5Jb...


JONNY HEFTY & JØDEN - Et forrygende, rårygende makkerpar

I en tid hvor de danske rappere fyldes med twillight-angst og kaster sig over teenage-emo & dance rap, er der to gamle drenge, der stadig leverer go' gammel dansk rap, så snart der råbes "Hallååå er der knald pååå?"

JONNY HEFTY & JØDEN er indbegrebet af den frie ånd på den danske hiphop-scene. Deres bromance startede i 2000, hvor den langhårede aalborgenser Jonny Hefty og den storskrydende østjyde Jøden mødtes på en banegård, så hinanden an og røg en fredspibe. Siden har de, med stærk tobak, blink i øjet og gang i festen, turneret landet tyndt adskillige gange, inklusiv besøg hos vores venner i Grønland. Alt fra småflækker med to ølkasser som scene til landets største festivaler er blevet revet rundt, og de karikerede entertainere har også trukket i trøjen til alt fra Høvdingebawlers i primetime på DR1 til konferencier-tjanser på Aarhus Took It og den bette fede Nibe Festival.

JONNY HEFTY har en fortid i metal-musik og brød igennem rap-muren med "Muggen røv", der satte Aalborg på rappens danmarkskort og banede vej for bl.a. vennen Niarn. Selvom han var redaktør på landets eneste hiphop-magasin og havde en rap-skole lang tid før den slags blev en kommunal forpligtigelse, ligner den langhårede skægabe ikke en typisk rapper. Så meget desto mere medrivende er det, når han headbanger til de fede flows og punchlines. Hans underholdende, growlende vokal står i kontrast til det legesyge indhold i de overordentligt velskrevne tekster.

JØDEN blev landskendt ved MC's Fight Night, hvor han var fast finalist til han trak sig tilbage og i to år fungerede som konferencier. I 2007 udgav han albummet "Monkeyjuice", der blev en storsællert, der blandt andet fik danskerne til at synge med på "Hamrer Løs", en indigneret opsang til nationen med besøg fra Peter Sommer. Hans evne til at sige det, alle ville ønske de tænkte, er et varemærke på linje med hans charmerende, overdimensionerede personlighed. Samme personlighed der har gjort ham til fast inventar på drengerøvskanalen TV Zulu (UPS! Det Er Live, Kvægræs, ShitParaden, etc.).

JONNY HEFTY & JØDEN har efter 10 år som solo-rappere valgt at slå pjalterne sammen og indspille et helt album i fællesskab. Musikken er drevet frem af overraskende rim, gode ideer, skæve historier og frem for alt en medrivende energi. På produktionssiden har big homie DJ Static sørget for et varieret lydtapet, hvor alt fra old school rap over rock til moderne hiphop inddrages.

De gamle bavianer er stadig abekonger på scenen, og nu er de klar til at vise Danmark hvad de sammen har at byde på.

Booking: theis@skandinavian.dk
Promotion: soren@playgroundmusic.com


Copyright: GAMLE DRENG MUSIC 2011

 • Category

 • Song

  • Gamle dreng
 • Artist

  • Jonny Hefty & Jøden
 • Album

  • Gamle dreng
 • Licensed to YouTube by

  • [Merlin] Playground Music Scandinavia (on behalf of Playground Music); Muserk Rights Management, and 4 Music Rights Societies

Loading...

Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...