Loading...

Invandrare kraftig överrepresenterade i överfallsvåldtäkter

3,161 views

Loading...

Loading...

Transcript

The interactive transcript could not be loaded.

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 8, 2010

Vi är ganska många som är överens om att SD:s politik inte räcker till på många vägar för att återskapa det svenska Sverige som vi vill ha tillbaka. En del av oss har trott att Nationaldemokraterna skulle kunna vara ett alternativ eftersom deras politik är etnopluralistisk är därmed logisk och försvarbar.
Tyvärr har det visar sig att Nationaldemokraterna är ett smygnazistiskt parti. Det är inte ett försök att smutskasta partiet som det sägs utan det är en absolut sanning (även om en del inom ND skulle förneka det).
Den otrevliga nazistiska profilen blev tydlig i början av 2011 när två av partiets representanter blev intervjuade i TV. Sanna Hill och Mattias Karlstrand fick frågor om partiets inställning till demokrati och Adolf Hitler (!). Frågorna som journalisterna ställde var mycket lätta att besvara, men ND:s kandidater gav så vansinniga svar att många av partiets sympatisörer bokstavligt talat tog sig för pannan.
Bra några veckor senare utlyste partitidningen Nationell Idag en tävling för att utse "Årets fosterlandsvän". Bland kandidaterna återfanns några av de värsta kriminellt belastade nazisterna i Sverige. För alla som stött Nationaldemokraterna för invandringspolitikens skull kom det som en chock att se hur våldsverkare, mördare och galningar kunde få kandidera till en sådan fin titel.
Nationell Idag skyllde på att läsarna fick föreslå vem som helst och att vem som helst skulle kunna kandidera. Det var ett pinsamt och ynkligt svar på en befogad kritik. En tidning som har för avsikt att återställa ordningen i Sverige, att göra Sverige bättre, måste väl ändå sätta upp en kvalitetsgräns för vem som kan upphöjas till att bli "Årets fosterlandsvän".
Många ansåg att det fanns massor av självklara kandidater med goda kvaliteter som skulle kunna förtjäna titeln. Widar Nord (Fria Tider) eller Julia Caesar (som givit ut boken Världsmästarna -- När Sverige blev mångkulturellt) var två kvalificerade och lämpliga kandidater. Men förutom några lämpliga kandidater (t.ex. Jan Milld) så valde tidningen att låta grovt kriminella nazister (i vissa fall psykiskt störda sådana) få kandidera. Tidningen hade plötsligt sjunkit till en nivå där subkulturellt patrask framställdes som ansvarsfulla medborgare.
Eftersom ND och Nationell Idag nu bekräftat att de stöder kriminella nazister och våldsverkare vore det klokt om så många som möjligt ville bojkotta tidningen. Om de är så dumma att de tror att de kan vinna politiska framgångar genom att lansera subkulturella våldverkare och kriminella nazister som dömts för grova brott så förtjänar inte något stöd.
Det är slöseri med tid, kraft och resurser att stödja en sådan tidning. Rikta istället stödet åt något annat håll där det finns mer seriösa människor.

Källor:
http://www.youtube.com/watch?v=1ilF6g...
http://janmilld.wordpress.com/2011/03...
http://janmilld.wordpress.com/2011/02...
http://sverigeidag.wordpress.com/2011...
http://www.youtube.com/watch?v=8wTdja...

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...