Loading...

AVENGED SEVENFOLD (A7X) IN MALAYSIA - Bat Country (Good Audio!)

64,445 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 29, 2012

At Sunway Surf Beach 29/4/2012.
Check out other songs (cool front view, good audio)!
'So Far Away': http://www.youtube.com/watch?v=YIrZYf...
'Afterlife': http://www.youtube.com/watch?v=tkDRwD...
'A Little Piece of Heaven': http://www.youtube.com/watch?v=kIFIrQ...

Comments • 189

gregrocks66
That moment when none of the comments are in freaking English :P
Icad Adli
Shadows pakai baju Pantera ke?
Isa Hasrudin
bodoh ko ni, kt lbc pon mcm ni, crowd pn bising menyanyi. tp kalo ko guna otak ko, ko tau, kt lbc tu audio recording dia dr output yg keluar. contoh apa yg keluar dr speaker, tu la yg direkod? paham setakat tu? yg ko dgr ni suara crowd sbb ni direkod crowd sndiri. mmg la dgr crowd sing along. bingai tul. len la kalo management tunetalk or a7x kuarkan vdeo official live kt sunway ni, audio video sume mmg cantik la. ko ni nmpk sgt tak pergi, sbb tu la ko tatau. tak pernah g konsert ke bro? 
Khairul Izwan
sampai bunyi gitar synyster gates pon crowd nak ikut. kemain fanatik lagi korang. :)
Ujang Sibat
ksian tul aq tgok comment2 ni hahaha ..g dlu la knsert a7x bru ko tau ap erti enjoy bila dpt layan fveret top band yg dpan2 cmni hahaha.. ad duit ley la g..xde duit tu yg just judge2 cm org kuno at comment haha dasar daq2 wchat hahaha (10/5/2017-wednesday-03:37am) #forever#a7x#AlwaysWaitingYouComeInToMalaysiaA7X#daq²wechatManTinoGoMam
Lyssa Maira
spe prgi sni?? mse korg beli tiket pling murah bape??
Kevin Davasagayam
i remeber this ! Synyster Wasnt Himself that day,,
Nuqman Hazim The Reverend
Ko beli tiket bapa ringgit tu,..??
Aere Hairie
suara M Shadow slow sebab bro ni record dekat dengan fans..kalau record dekat speaker kuat lah jawabnya
shadows freez
synyster gates x senyum langsung time guitar solo.dia x suka fans malaysia ke
View reply
Hide replies
Advertisement
When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...