Loading...

Helena Dekanj - Business development in video games

581 views

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Published on Apr 7, 2014

DaFED#20
Izlaganje Helene Dekanj u Centralnoj zgradi Univerziteta Novi Sad, 01.04.2014.

Business development in video games
Kako izgraditi održivu kompaniju zasnovanu na kvalitetnom partnerskom odnosu, prikazano kroz primere dobre prakse zasnovane na ličnom iskustvu.

O DaFED-u
DaFED je meetup iza koga stoji istoimena organizacija posvećena umrežavanju i organizovanju edukativnih događaja za IT zajednicu.

Prvi DaFED meetup je održan u junu 2012. spajajući ljude iz sveta grafičkog i veb dizajna, veb developmenta i veb marketinga i od tada se održava svakog meseca u Novom Sadu.

Svaki DaFED događaj se sastoji iz 1-2 predavanja od strane ostvarenih stručnjaka, osmišljena tako da podstaknu diskusiju i razmenu znanja između predavača i publike. Nakon toga sledi druženje - DaFTER, koji se često završi u najbližem pabu :)

DaFED je nastao da bi se dizajneri i front-end developeri sastajali jednom mesečno radi razmene ideja, rešavanja zajedničkih problema, diskusija i najbitnije od svega umrežavanja i druženja sa ljudima iz struke.

Na DaFED je dobrodošao svako ko pokaže inicijativu i želju da podeli svoje iskustva, probleme i mišljenja sa ljudima istih ili sličnih interesovanja i na taj način doprinese i ojača IT zajednicu.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...