Loading...

Functioneel. Betrouwbaar. Investeringszeker GARANT is het premium merk van de Hoffmann Group.

1,325 views

Loading...

Loading...

Loading...

Rating is available when the video has been rented.
This feature is not available right now. Please try again later.
Uploaded on Feb 29, 2012

Professioneel gereedschap dient functioneel en betrouwbaar te zijn. Het moet langer meegaan en productiezekerheid garanderen. Ook onder de zwaarste condities. Professioneel gereedschap moet in alle opzichten beter zijn.
Met juist dit in het achterhoofd ontwikkelen en produceren wij GARANT kwaliteitsgereedschap. Het resultaat is compromisloze kwaliteit. Daarvoor geven wij u onze kwaliteitsbelofte. Het resultaat voor u is echter ook meer productiviteit en betere prestaties. Maximale investeringszekerheid dankzij een uitstekende prijs-/prestatieverhouding. Dat u onze kwaliteit en producentbekwaamheid waardeer, bewijst onze jarenlange toppositie in de verspaningsranglijst. Daarvoor zijn wij u dankbaar!

GARANT bestaat uit meer dan 20.000 kwalitatief hoogstaande premium gereedschappen uit alle toepassingsgebieden. Ze worden in onze eigen testcentra en principieel pas na een grondige uitwisseling van ervaringen van gebruikers en leveranciers, ingenieurs en productdesigners ontwikkeld en getest.

Wij houden al meer dan 90 jaar een vinger aan de pols van de markten. Voordat onze producten u bereiken, doorlopen ze een gecertificeerd, 6-stappen ontwikkelingsproces en een productieproces waarbij ze stuk voor stuk, gedetailleerd en zorgvuldig op de beste machines worden vervaardigd en getest. * Constante premium kwaliteit * Maximale innovatiezekerheid * * Beste prijs-/prestatieverhouding.

Loading...

When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next.

Up next


to add this to Watch Later

Add to

Loading playlists...